Ruilen en retourneren

Zichttermijn

Heeft u online een of meerdere artikelen bij ons besteld, dan heeft u recht op een zichttermijn van 14 (veertien) dagen. Bent u niet tevreden met een artikel, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst in originele conditie naar ons retourneren. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gedragen is. De artikelen mogen uitsluitend samen met de originele verpakking en labels geretourneerd worden, indien redelijkerwijs mogelijk. Laat ons wel even weten dat het om een retour gaat, bij voorkeur middels het meegeleverde retour formulier op de achterzijde van de pakbon.

Hoe te retourneren?

Het meegeleverde retour formulier (achterzijde pakbon) dient zo volledig mogelijk ingevuld meegezonden te worden. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. Retourzendingen dienen dan ook voldoende gefrankeerd te worden.

Indien het artikel / de artikelen door uw eigen toedoen beschadigd of vuil zijn, of na de gestelde retourtermijn worden geretourneerd, dan kunnen wij hiervoor kosten inhouden.

Het retour formulier ook ook hier downloaden

Terugbetaling

Nadat wij het artikel / de artikelen in goede orde hebben ontvangen zal onze administratie haar uiterste best doen om de terugbetaling van uw retourzending zo spoedig mogelijk te verwerken. U mag ervan uitgaan dat u het door ons verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort krijgt op uw rekening.

Ruilen

Als u graag een artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur, dan adviseren we u om het artikel welke u wilt ruilen te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen met het juiste artikel. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen, mits ongeschonden, zo spoedig mogelijk teruggestort worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Heeft u de sloffen in de winkel gekocht, dan kunt u het beste weer terug gaan naar de winkel waar u ze aangeschaft hebt.

Retourkosten

Wij hebben er voor gekozen om onze bestellingen gratis te verzenden. Mocht u iets willen retourneren, dan zijn deze kosten voor rekening van de klant. In geval van pakketpost gaat het om een bedrag van € 6,50. Voor exacte en de meest actuele bedragen verwijzen we u graag naar de website van PostNL.

Retouradres

Retour Tofvel Online
Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal